Deze website van Hyundai gebruikt cookies die ons in staat stellen informatie te verzamelen over het gebruik van onze site en diensten en deze verbeteren.
Door het plaatsen van cookies van derde partijen kunnen wij je relevante advertenties tonen. Door verder gebruik van deze website ga je hiermee akkoord.

Meer informatie
Accepteer
kona, hyundai, zomer, upgrade, voordeel

Aanbiedingen Hyundai KONA

Tot € 2.750 voordeel

Een upgrade kan zo fijn zijn. Je komt in je hotel en je krijgt een gratis upgrade naar een suite. Of je vliegt niet economy class maar ineens heel ontspannen in comfort class. Daarom profiteer je nu bij Hyundai van de Zomer Upgrades. Zonder meerkosten stap je in een luxere uitvoering én je ontvangt ook nog € 1.000 zomerkorting! Zo ben jij helemaal klaar voor de zomer.

Gratis Upgrade
Op de Hyundai KONA Comfort krijg je een upgrade naar een KONA Comfort met Plus Pack t.w.v. € 1.750! Dit pakket bestaat o.a. uit Apple CarPlay, een achteruitrijcamera, volautomatische airconditioning en radio met DAB+. 

Zomerkorting
Daarnaast ontvang je nu ook nog eens € 1.000 zomerkorting. Zo rijd je dus al een KONA Comfort met Plus Pack voor € 22.795. Jouw totale voordeel is maar liefst € 2.750! 

Wil je liever een andere uitvoering van de Hyundai KONA? Dan profiteer je ook van € 1.000 zomerkorting. Zo is de KONA Drive er nu al vanaf € 21.295.
 

Disclaimer
De Zomer Upgrades actie bestaat uit een vooraf geselecteerde gratis upgrade en/of € 1.000 zomerkorting. Actie geldt bij een getekende koopovereenkomst van 05-04-2018 tot en met 31-05-2018 met een uiterste registratiedatum van een maand na koopovereenkomst. Actie is geldig op geselecteerde voorraadmodellen. Op=op. Deze actie is van toepassing op particuliere en klein-zakelijke transacties. Voor de individuele leaserijder is eventueel uitsluitend de gratis upgrade van toepassing, indien er geen andere kortingsafspraken zijn betreffende de leasetarieven. Acties zijn niet geldig in combinatie met andere lopende acties. Afgebeeld model kan afwijken van standaard uitvoering. Typfouten en prijswijzigingen voorbehouden.