Top

Hyundai Private Lease

Hyundai Private Lease van Hyundai (in samenwerking met Arval) zorgt ervoor dat je altijd mobiel bent, zonder verrassingen! Compleet met onder meer: allriskverzekering, motorrijtuigenbelasting, reparatie, onderhoud, banden en mobiliteitsgarantie. Alleen de brandstofkosten komen er nog bij.

Hoe werkt het?

Altijd mobiel zonder zorgen met Hyundai Private Lease voor een aantrekkelijk vast bedrag per maand.
Interesse gekregen in private leasen? Jouw nieuwe Hyundai met Private Lease-overeenkomst regel je in slechts 6 stappen:

 • 1

  Kies je Hyundai en abonnement Naar welk Hyundai-model gaat jouw voorkeur?

 • 2

  Kies je looptijd en kilometrage Heb je gekozen voor leasen via Hyundai Private Lease, dan kun je nu de looptijd van de overeenkomst en het aantal verwachte kilometers per jaar aangeven.
  Per combinatie van looptijd en kilometrage verschijnen direct de abonnementskosten per maand in beeld. Vervolgens
  selecteer je de door jou gewenste uitvoering van het Hyundai-model.

 • 3

  Kies je lakkleur Kies een fraaie exterieurkleur voor jouw auto. Voor elk Hyundai-model is er keuze uit diverse lakkleuren, waaronder metallic en mica parelmoer kleuren. De eventuele meerprijs voor je Private Lease-overeenkomst verschijnt direct in beeld.

 • 4

  Kies je accessoires Standaard zijn Hyundai-modellen al zeer rijk uitgerust. Uiteraard heb je de mogelijkheid om extra accessoires aan jouw auto toe te voegen; onder meer voor exterieur, interieur, veiligheid en comfort. De eventuele meerprijs voor je Private Lease-overeenkomst verschijnt direct in beeld.

 • 5

  Kies je afleverpakket Elke Hyundai wordt geleverd met het standaard afleverpakket, met onder meer een set semi-veloursmatten en een Hyundai 6-in-1 calamiteitenpakket. Je kunt echter ook kiezen voor het luxe afleverpakket. Deze upgrade van het standaardpakket omvat onder meer een set veloursmatten en een set luxe kentekenplaten met ‘opgelegde letters’. De eventuele meerprijs die hiervoor bij de maandprijs van jouw Private Lease-overeenkomst wordt opgeteld, verschijnt direct in beeld.

 • 6 Jouw Hyundai

  Dit wordt je nieuwe Hyundai! Alle gegevens van het door jou samengestelde auto en de prijs per maand van het door jou gekozen abonnement staan overzichtelijk onder elkaar vermeld. Stuur de gegevens direct door naar de dichtstbijzijnde Hyundai-dealer en hij zal contact met je opnemen. Je auto wordt uiteindelijk afgeleverd door de Hyundai-dealer en hij is tevens je aanspreekpunt voor onderhoud, reparatie en de diverse services van Hyundai.

Veelgestelde vragen

Wat zit er allemaal in Hyundai Private Lease?
Hyundai Private Lease is een operational lease-vorm voor particuliere klanten. Bij Hyundai Private Lease zit alles in één aantrekkelijk, vast maandbedrag zonder verrassingen: nieuwe auto, rente en afschrijving, WA verzekering en cascodekking met een maximale eigen bijdrage van €225,00 per niet verhaalbare schade, motorrijtuigenbelasting, pechhulp in binnenland en Europa, vervanging van de banden, schadeherstel en glasreparatie, vervangend vervoer bij schade en onderhoud na 48 uur, afleveringskosten en verwijderingsbijdrage, onderhoud en een volle tank brandstof bij aflevering. Brandstof na aflevering en boetes zijn niet inbegrepen.
Moet ik een aanbetaling doen?
Voor Hyundai Private Lease is dit niet mogelijk. Voor Hyundai Finance is dit wel mogelijk, maar een aanbetaling vanaf € 0,- is hierbij ook mogelijk. Alle vermelde bedragen voor het Hyundai Finance op deze site zijn gebaseerd op een aanbetaling of eventuele inruil.
Kan ik eerst een proefrit maken?
Bij de Hyundai-dealer kun je uiteraard gratis en vrijblijvend vooraf een proefrit maken. Stel online jouw gewenste Hyundai en abonnement samen en kies daarna voor de optie 'Proefrit aanvragen'. De Hyundai-dealer weet dan direct om welke auto het gaat en neemt contact met je op voor het maken van een afspraak voor de proefrit.
Hoe zit het met de wegenbelasting als ik Hyundai Private Lease kies?
Deze zit standaard verwerkt in het maandbedrag van Hyundai Private Lease.
Wordt er een toetsing bij BKR in Tiel gedaan?
Ja. Er wordt zowel een BKR-check als een registratie gedaan.
Hoe zit het met de schadevrije jaren? Bouw ik die alsnog op?
Hier houden we zeker rekening mee. Om te bekijken wat dit voor jou persoonlijk betekent, kun je contact opnemen met jouw Hyundai-dealer.
Wordt Hyundai Private Lease geregistreerd bij het BKR?

Als je een Private Lease-overeenkomst afsluit, wordt dit geregistreerd bij het Bureau Krediet Registratie in Tiel (BKR). Ook geven wij een betalingsachterstand van 60 dagen door aan BKR. Hiermee willen wij en het BKR voorkomen dat je problemen krijgt door te veel schulden. In de leaseovereenkomst staat de informatie hierover. Het bedrag dat wordt doorgegeven is op basis van looptijd x leasetarief x 65%.


Rekenvoorbeeld:

Stel je least via Private Lease een auto voor € 179,- per maand, op basis van 48 maanden / 10.000 kilometer per jaar. Dan wordt het bedrag als volgt berekend:
48 maanden x € 179,- x 65% = € 5.584,80. Dit bedrag wordt doorgegeven aan het BKR. Kijk voor meer informatie op www.bkr.nl.

Kan ik het leasecontract eerder stoppen?

Ja, dat kan. De vaste opzegvergoeding bedraagt 30 % van de som van het restant van de leasetermijnen. Het maximum aan deze opzegvergoeding is altijd het totale bedrag dat je eigenlijk had moeten betalen wanneer je direct deze ‘nieuwe’ looptijd had gekozen.


Een rekenvoorbeeld:

Stel je hebt een contract van € 250 per maand voor 36 maanden. Na 24 maanden besluit je op te zeggen; er staan dan dus nog 12 maanden open. De opzegvergoeding bedraagt dan 12 x 250 = 3.000 x 30 % = € 900. We berekenen ook altijd het maximum: wanneer je bij de start had gekozen voor 24 maanden was de leaseprijs 280 euro geweest. Het maximum is daarom 280 - 250 = 30 x 24 maanden = € 720. Omdat dit maximum lager ligt, hanteren wij dat bedrag als opzegvergoeding.

Hoe lever ik mijn leaseauto in?

In deze brochure lees je alles over de richtlijnen voor het inleveren van jouw leaseauto.

Voorwaarden

Auto leasen via Hyundai Private Lease

Bij Hyundai Private Lease zit alles, behalve de brandstofkosten, in één aantrekkelijk maandbedrag zonder verrassingen.


De volgende kosten zijn inbegrepen:
 • Vast bedrag per maand
 • Nieuwe auto
 • Rente en afschrijving
 • WA verzekering en cascodekking met een maximale eigen bijdrage van €225,00 per niet verhaalbare schade
 • Pechhulp in binnenland en Europa
 • Motorrijtuigenbelasting
 • Vervanging van de banden
 • Schadeherstel en glasreparatie
 • Vervangend vervoer bij schade en onderhoud na 48 uur
 • Afleveringskosten en verwijderingsbijdrage
 • Onderhoud
 • Volle tank brandstof bij aflevering

Hyundai Private Lease is een operational lease-vorm voor particuliere klanten. De vermelde bedragen voor Hyundai Private Lease zijn vanafprijzen. Ze zijn berekend op basis van een looptijd van 60 maanden (tevens looptijd van 36 en 48 maanden mogelijk) en 10.000 km per jaar (tevens 15.000, 20.000 en 25.000 km mogelijk). De contractant dient in het bezit te zijn van rijbewijs B.

Hou er rekening mee dat de maandelijkse termijnen gedurende de looptijd aangepast worden aan de op dat moment van toepassing zijnde motorrijtuigenbelasting. De genoemde tarieven zijn onder voorbehoud van acceptatie (toetsing en registratie BKR) en/of wijzigingen en zijn inclusief 21% BTW en volgens opgaaf KPL, Postbus 536, 3990 GH Houten. De algemene voorwaarden van KPL zijn van toepassing op de genoemde leasetarieven. De afbeelding van het model kan afwijken van de werkelijke uitvoering. Wijzigingen en typfouten voorbehouden.

Hyundai Private Lease in samenwerking met Arval, biedt de mogelijkheid om tussentijds het leasecontract zonder extra kosten te kunnen opzeggen. Deze ontbinding kan bij omstandigheden zoals bij overlijden, gedwongen ontslag, bij meer dan 80% arbeidsongeschiktheid, echtscheiding of ontbinding van de partnerrelatie.

De Algemene Voorwaarden Hyundai Private Lease, Aanvullende Voorwaarden Hyundai Private Lease, Innamehandleiding Hyundai Private Lease en Verzekeringsvoorwaarden van Arval zijn van toepassing op de genoemde leasetarieven op deze website. Wijzigingen en drukfouten voorbehouden.Private Lease keurmerk Hyundai Private Lease wordt aangeboden in samenwerking met Arval. Arval is voorzien van het Keurmerk Private Lease, hét kwaliteitskeurmerk om betrouwbaar een privé leasecontract af te sluiten. Het Keurmerk Private Lease is door de onafhankelijke Stichting Keurmerk Private Lease ontwikkeld, in samenwerking met de Consumentenbond.

 • Eerlijke voorwaarden
 • Compleet product
 • Bescherming tegen te hoge financiële lasten
 • 14 dagen bedenktijd
 • Zekerheid bij klachten.