Top

Reviews & Ratings Hyundai KONA Hybrid

Hyundai KONA Hybrid 9.272
Hyundai KONA Hybrid

Ben je Hyundai-rijder? Schrijf zelf een review

Om een Hyundai review te kunnen maken, heb je een MijnHyundai account nodig. Log direct in en geef je mening.

Ga naar Mijn gegevens / Mijn auto en klik op ‘Voeg review toe’. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Naar MijnHyundai

Reviews

    • wim lange10-10-2020
      (7.7)

      Inmiddels ruim 3000 km gereden. Gemiddeld verbruik stond op 21,7 tot ik een lange rit, tegen wind, door de regen met fietsenrek over de Afsluitdijk maakte. Die rit ging met 14,5 gemiddeld, nog geen waarde. Lange termijn gemiddelde staat nu op1 op 21.

    • Dick Vlieger06-10-2020
      (9.4)

      Een heerlijke compacte auto met veel opties. De auto ligt goed en stabiel op de weg, ook bij harde wind. Met zijn vele opties voor veiligheid en luxe is het gebruik in de stad en buiten de bebouwde kom een heerlijk bezit.

    • Hans van der Werff van der Werff11-09-2020
      (6.3)

      Hyundai Kona Hybride, Gekocht in april 2020, de auto zelf zit goed en rijd goed en is zuinig, Echter toch maar 2 sterren om de volgende redenen; 1. Alarmknop (112) verplicht sinds april 2018 zit er niet in, opgegeven reden het is een model wat voor april 2018 is goedgekeurd, nieuw model moet wel, gecontroleerd via ANWB en BOVAG is correct maar toch voor een auto die veiligheid hoog in het vaandel heeft lijkt dit nergens op. 2. Navigatie, geen idee van wanneer deze is maar met een nieuw gekochte Peugeot van oktober 2016 rij ik tussen Hoorn en Enkhuizen over de weg, nu met een Kona van april 2020 rij ik wederom door het weiland. 3. Navigatie, als ik de temperatuurkop naar recht draai krijg je meer temperatuur, hetzelfde geldt voor het geluid, naar rechts harder, echter de rechtse knop van het navigatie paneel moet naar links gedraaid worden om de afstand te vergroten, dit is niet logisch, je gaat kijken wat er goed/fout gaat en dus ogen van de weg en hiermee komt de veiligheid in het geding, 4. Bij controle voor een lange reis kwam ik er achter dat de koelvloeistof ruim onder het minimum stond, dit hoort gecontroleerd te zijn bij aflevering en mag niet voorkomen, (gaat ook een speciaal koelvloeistof in) 5. ECO, bij (als voorbeeld) een snelheid van 80 kilometer staat de wijzer van de ECO stand (groene vlak) links in het scherm, op het moment dat de auto op cruise control gaat staat de wijzer volledig rechts in het scherm, houd dit in dat op cruise control rijden duurder is? Geen idee, van de dealer tot op heden geen antwoord gekregen. 6. Even vergeten te vermelden, ook van mijn eigen redelijk stom, ging er vanuit dat er op Hybride subsidie (kortingen) zitten, klopt alleen op Plug-in Hybride, dus niet op de Kona, bijkomstigheid mede door het zware accupakket en elektromotor is de auto 300 kg zwaarder, dit wordt betaald door de koper, wegenbelasting ging van 31,00 euro naar 62,00 euro, daarmee gaat alle winst door zuinig rijden dus weg.

    • Pascal Schepers30-08-2020
      (10.0)

      Ik rijd sinds feb 2020 in een Kona Hybrid Premium nu 26000 KM gereden . Zeer tevreden op zich . Het enige wat er aan mankeert dat is dat de auto gaat stotteren bij een constante snelheid . Dit gebeurd bv als je tussen de 60-80 km per uur rijd en dan bv steeds 75 km p/u rijd . Bij hogere snelheden ( 100 ) gebeurd dit min of minder De garage zegt dat dit een bekend probleem is , maar de oplossing er nog niet is . Wie heeft dit ook ? en wat is er aan gebeurd ?

    • John Valk30-07-2020
      (10.0)

      Sinds kort in het bezit van een prachtige Hyundai Kona. Me eerste Hyundai was een Lantra, daarna Lantra wagon, Santa fe, I30 en I30 wagon. Allemaal fijne auto's maar nu een Kona Hybrid. Veel comfort, zuiniger dan me vorige. Vol met veiligheden. Sportieve uitstraling en rijd geweldig. Ben wel achteruit gegaan kwa ruimte. Had geen hekel aan schakelen maar een automaat rijd beter en zuiniger. Wat ook een voordeel is dat er een functie op zit dat je bij het stilstaan of stil staat tegen een heuvel niet de rem hoef in te drukken. De app die in verbinding staat met de auto werkt goed. Je kan zien waar hij staat, of dat de deuren gesloten of open is. Als je vergeet hem te sluiten dan krijg je een seintje op je telefoon en kan je hem van afstand sluiten of openen. Navigatie kan je ook via de app instellen en als je de auto start staat de route al ingesteld. Al met al een prachtige auto en hoop nog jaren veel rijplezier te mogen beleven.