Top

Reviews & Ratings Hyundai KONA

Hyundai KONA 9.286
Hyundai KONA

Ben je Hyundai-rijder? Schrijf zelf een review

Om een Hyundai review te kunnen maken, heb je een MijnHyundai account nodig. Log direct in en geef je mening.

Ga naar Mijn gegevens / Mijn auto en klik op ‘Voeg review toe’. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Naar MijnHyundai

Reviews

  • Joachim Olschewski08-10-2020
   (10.0)

   Wat een fantastische service en behulpzaamheid gekregen bij Hyundai Ridderkerk (dealer). Super klantvriendelijk, met de juiste informatie. Nu trotse berijder van een Hyundai Kona Electric. Beide een aanrader, Dealer en Auto !!!!

  • Jolanda Tieleman03-10-2020
   (10.0)

   Pas begonnen met de kona. Ontvangst bij wittenberg was al plezierig. Goede informatie gekregen en nu lekker rijden in een heerlijke auto die vanaf het begin heerlijk rijdt.

  • Nathan Schrijn03-10-2020
   (9.1)

   Na 2 weken in mijn hyundai kona electric te hebben gereden wat een geweldige auto. Snel electrische en comfortabel en zo volledig uitgerust. Hyundai maakt rijden tot een genak en beleving. Zou niet anders meer willen.

  • Frans 21-08-2020
   (9.4)

   geweldige auto. Heb m nu 1 dag. rijd fantastisch. soepel, stil. mooi met de Hed Up Display. Mooi groot info display. 10.4 inch

  • Ronald Aarns20-08-2020
   (8.6)

   Nette auto voor dat geld. Snel en een pittige motorblokje 3 cillinder. Mooi design. Weg ligging kon beter zwabbert over de weg boven de 80km. Bestuurdersstoel veel te laag wel 5 cm tegenover de bestuurstoel. Hier mag Hyundai best iets aan veranderen. Veel ruimte.

  • M Baljet18-08-2020
   (8.9)

   Een goed zittende auto, met vele extra's, helaas niet allemaal werkend. Zo worden de borden met snelheidsbeperking wel gelezen maar verdwijnen achter de Navigatieborden, en deze navigatie is vervolgens weer niet up to date met de updates van 12 maart van TomTom, toen de snelheid naar 100 ging. Ook kun je 1 van beide niet uitschakelen, want zo is het alleen maar irritant. Heel jammer als je voor de Premium versie betaalt en dan niet optimaal kunt gebruiken. Razendsnel een invoeg manoeuvre uitvoeren, is geen enkel probleem. Opladen is eenvoudig en hij maakt behoorlijk wat kilometers, zij het niet de geadverteerde 480. 420 is meer realistisch. De feature met het op de baan houden van de auto is soms gevaarlijker, hij stuurt je terug de weg op, terwijl jij juist uitwijkt voor een vrachtwagen die bestuurd wordt door iemand die zijn hoofd er niet bij heeft. Het vlak voor je naar jouw baan komen is ook vervelend als je op de cruisecontrol rijdt, want dan remt de auto flink af.